Mailen Ede, Nederland Disclaimer

Disclaimer

Alles op deze site is

contentbadge_label

 

Tenzij anders vermeld. In welk geval het geen eigen content is. Het is eigenlijk heel simpel.

Alle teksten op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en intellectueel eigendom van Contesa tekstbureau. Je mag het dus niet kopiëren en onder eigen naam recyclen. Maar dat had je vast al wel begrepen.

Wil je citeren uit mijn artikelen of anderszins naar mijn werk verwijzen? Te gek. Zet je er wel even een duidelijke en werkende link naar het artikel of deze site bij?

Een bezoek aan deze site is op eigen risico. Hoewel ik mijn uiterste best doe kan ik niet garanderen dat alle informatie altijd correct is. Maar dat is het meestal wel

De meeste foto’s zijn ontzettend mijn eigendom. En anders heb ik mijn best gedaan om de rechtmatige eigenaar te achterhalen. Mocht je toch een foto zien die stiekem van jou is, wil je me dan even mailen?

Contesa tekstbureau kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel aangerichte schade aan je PC, zowel hardware- als softwarematig, of andere materiële en niet materiële schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van deze website of het toepassen van adviezen van deze website in het algemeen en de reacties van andere gebruikers in het bijzonder en of de door Contesa tekstbureau verzonden e-mails.

Dus ook niet voor eventuele psychische schade.

Contesatekst.nl maakt gebruik van cookies. Kleine informatiebestanden die automatisch bewaard worden op de harde schijf van uw computer. Deze cookies worden uitsluitend gebruikt voor social media en Google analytics.

Als er al persoonsgegevens verzameld worden dan ga ik daar zorgvuldig mee om. En ik zal ze al helemaal niet verkopen.

Want aan dat soort praktijken heb ik een hekel.

Als je contesatekst.nl bezoekt ga je dus akkoord met deze disclaimer. Als je niet akkoord gaat met deze disclaimer bezoek contesatekst.nl dan niet.

 

This is not a bakery.

I don’t sugarcoat anything.

If you ask for my opinion… that is what you will get.

Don’t be mad when it’s not what you want to hear…

 

(Citaat. Niet van mij. Bron onbekend.)

 

Wil jij sprankelen met prikkelende teksten en betere online marketing?

Echt wel!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!